• UNGS dah abis

    setelah 4 bulan lebih blajor UNGS.... akhirnya mencapai titik noktah..hhahahah
    serius kalau ada lagi subject baca n hafal camni kat kuantan nnti... mati aku.....
    serius aku x suka...... benda hafal2 ni renyah ar.. dah la kena hafal.. bahasa Inggeris dia tahap bomb nuclear...nak ingat word tu pun dah payah... ditambahkan lagi dengan nak paham word tu plak.. memang hampeh ar.....Still sabtu ni ada satu lagi exam... Math


    Aku rasa selama aku dok kelas UNGS ni apa pun aku x buat... Jadi class rep pun xdak guna punya....
    Aku ni memang malas ckit nak buat kerja... Kepimpinan pun xrak,,, so minta maaf ye ahli kelas UNGS kalo ada yg x puas hati dengan performance aku.. aku dah buat setakat yg boleh dan semalas yg boleh... So len kali time kat Kuantan jgn suruh aku jadi tau..... kalau ada la an.. tanggungjawab berat wei!!!!!!!!!!!
    Tapi kalau ikutkan setiap manusia akan pikul tanggungjawab masing2 bila besar nanti...
    Tanggungjawab kepada ibubapa, kawan sekerja, bos, bini(kalau ada la) n macam2 lagi... so tanggungjawab adalah something yg perlu dipertimbangkan sebelum membuat keputusan...

    Lagi satu untuk sem ni.. Aku jadi Kapten basketball Medcy.. Still aku rasa apa yg aku laksanakan time aku jadi kapten tu mcm x ada kepimpinan pon.. hahhaha.. aku respect madok a.k.a. Umarul... Dia la yg patut jadi kapten bukan aku... Desicion pun lagi bagus kalau madok yg buat....So TEAM MEDCY!!! Taun depan elok2 nooo.... HAhahaha.. Serius nnti aku rindu SMAC sama la cam aku rindu HKSBP...Kalau la bole patah balik masa.. Aku nak balik time aku form 4... Berlatih main basketball sampai power... Xde la orang nak buli sangat.. N time HKSBP xde la jadi benchwarmer je...

    Untuk sapa2 yg terbaca blog ni.. Harap korang dapat melaksanakan segala tanggungjawab korang.. Tapi ingat bagi yg lelaki... Tanggungjawab korang bila besar berat belah parent tau.. So jgn la dok turut bini sangat nooo... Bukan apa...MAsa depan ni apa2 bole jadi...

6 comments:

  1. wei, hg pun t sma ngan kir kt kuantan ka??
    leh la mai jenguk2 aku kat KT, x jauh pun...3 jam jek

  2. stickHEAD said...

    jauh la tu

  3. NUR SYAZWANI said...

    aku jumpa blog hg akhirnya..nnt aku plak lajar ungs nih..huhu..follow aku balik tau ^_^

  4. stickHEAD said...

    aku dah follow laaa

  5. NUR SYAZWANI said...

    yeke..aku jela yang ketinggalan nih..haish..sedih btol..

  6. stickHEAD said...

    tula pasai