• TUnjuk Perasaan

    Tajuk lagi The TIMES!!!!
    hahahahha....

    Blog satu je function dia yg aku suka.....
    tempat untuk lepas geram... owh yeah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Hidup ni memang penuh dngn dugaan... Ni memang lumrah kehidupan manusia... Setiap orang akan diuji dengan masalah masing... Andai kata diuji.. Apa patut kita buat....

    1.Ingat Allah (tapi jgn la time susah ja baru nak ingt..Tapi selalu kena ingat)
    2.Baca Al-Quran (penenang jiwa yg terbaik)
    3.Lebihkan ibadat sunat
    4. Cari kawan.. Ni la gunanya kawan.... Kawan tolong kawan....Kalau kawan x tolong sapa lagi nak tolong..
       family maybe.. tapi x semua family boleh faham masalah kita..So kawan ni satu elemen yg penting
      dalam hidup kita ni..

    So ingat2 la ye.. Jaga hati kawan elok2... Nnti susah bole mintak tolong....











    PERINGATAN YG PENTING
    Jangan sesekali bagi aku x suka dengang hangpa...Aku ni kalau dah tak suka tu payah nak suka balik dah...

2 comments:

  1. ASH said...

    okay p.jat peringatan hg tu akn sentiasa tersemat dlam sanubari ku..HAHAHA

  2. stickHEAD said...

    alrite!!! hahahah