• 50th POST!!!

    hahaha.. punya la boring... sampai merapu gila dah blog ni...
    So post yg ke 50 ni... aku just nak kata..... Bila la bole balik rumah ni...Controller PS3 kat rumah dah berabuk dah wei!!!!!


    Anyway.. Kenapa rumah???
    one thing... bila dok rumah xyah dok kalot pikiq pa dah.... dok ja........
    kalo dok kat U pikiq ni la pikiq nu la.. Something yg x berguna pon...
    jelez member ada orang yg dok caring ngan dia la....
    So kalo aku dok rumah aku x ingt apa dah... FB??? kompom jarang aku nak bukak...
    Priority dok kat rumah
    1.PS3
    2.PS3
    3.PC
    4.Makan
    5.Tidor
    6.Basketball(kalo sempat la)
    7.Parents
    8.Tok n wan (sayang sangat kat depa)
    9.Kereta Viva( ayah je yg dok guna) so Vios is mine...
    10.Kawan(shakir rajin ajak aku minum malam2)

    Tgk xde jelez2... xde FB.. So dok rumah lagi bezzz....... Rilek je.. xyah risau apa dah...
    Anyway!! aku tertanya2 la gak an... Orang yg berpunya ni x kan la 24/7 sms orng tu je....
    Hari2... Pergh kalo nak dipikirkan an.. MEmang la sayang tapi sampai 24/7?? not worth it...
    Maybe aku kata camni sebab aku x pernah rasa prasaan suka tu kot....so???
    ade aku kisah????
    Kompon tidak.... Baik layan PS3 best lagi... hahaha...pasangan2 ni nnti la weh.. not into it just yet....
    There is still long way to go in life......!!!!

1 comments:

  1. same ah macam aku.not into in yet..huhu