• StickHEAD Trip 04

    Haha..Ada satu trip ni...Aku p 3 sebelum mai UIA time mid break aritu..Tapi malas nak update.. So aku still malas nak update.. argh!!!!!!!!.. nnti la ek


    At last rajin gak aku nak update........
    31 December 2010....Nak dekat New YEar ni... dah la kena balik UIA....So aku ajak le mak ngn ayah aku p lumu.. Dah lama kot x p Lumut...Best2..... Lagipun bole test drive vios baru.. Hihihi....
    Drive punya drive....Kena pecat ngan ayah aku sebab bawak laju sangat...HUHUHUHU.. x puas dowh bawak keta tu.. Dalam masa yg sama cousin aku tumpang.. Dia nak kerja kat rumah makcik aku kat teluk Intan...Habis SPM la kan.... Hmmm.. dia dah la pompuan.. baik blaja masak ngan mak dia lagi ok.. -____-
    Malam tu kitorang g makan Restoran Ikan Bakar dekat ngn Marina Cove Resort....Pakcik aku yg tunjuk n dia yg blanja... yeah!!! sep duit....

    1 January 2011
    Aik... dah taun baru dah???? hahahah... serius x sedar.... Huhu... Pagi tu kitorang g jalan2 kat pekan Lumut.. Pergh ramai kot orang yg dok ready nak p Pangkor....Sebab orng ramai ni la x jadi p pangkor haritu...
    ades!!! standard ayah aku la... X suka renyah2.... haha.... Petang tu plak aku p terjun kolam hotel....hahhaha
    lama gila kempunan nak terjun dalam kolam.. still without any siblings make me feel bored. -___-

    2 January 2011
    Alahai kena balik dah... Malas dowh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


                                                           sepupu aku ni merajuk xle main handset aku
                                                              padan mUKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                           Mane nasi ni??? lapor la!!
                                                                    diorang bagi ni utk tunggu nasi!!
                                            kerang ni dh xde tau.. dah masuk perut aku the jadi @#$$
                                   Ade ke dia suruh aku tangkap gambar time die minum -____- layan je la
                                               Pelik dowh!!!! Muzium Kerang(shell)


                                                               Tu la ferry yg p Pulau Pangkor

                                                                kolam.. kolam.. kolam... kolam.....
                                                      damn!!! minda orang Malaysia ni teruk!!!!
                                sampah tauk merata2 kat tepi pantai..Come on GUYS hargai alam sekitar

                                                  xmau kata apa.................


    Tu ja la trip yg ke 4 aku....Hehehhehe... THE END!!!

1 comments:

  1. Saidina Ali said...

    hahaha. camtu pun ada. stylo!!