• MidSEM BrEaK PlaN

    Cuti midsem start 23 haribulan ni....So, mesti la kena ada plan untuk habiskan masa kat rumah.. Untuk yg dok dekat dngn UIA xyah dok syok... Balik tiap2 minggu nak syok plak an... hahahahahaha....
    Cuti ni aku nak main Bowling, PS3, basketball kat Pokok Sena, tido, makan, makan, makan , makan n Makan.. hahahaha.... Anyway family aku kata nak p LUMUt....... Stylo ar... Dh lama x jejak kaki kat Lumut.. Bole p Pulau Pangkor.... best!!!!!!!!!!!!!  walaupun bole pi ngan mak ngan ayah aku je.. still best.. Alaaa aku kan anak sorang... memang xde sape la nak teman nnti.... Sapa nak join?? hahaha....
    Oh!!!! jgn lupa plak... UNGS punya kerja.. Banyak nak mampos kot...... Ades!!! malas gila aku nak buat..... sapa nak tolong aku???????


    PS3 yg menunggu kat rumah ngn TV 40"

2 comments:

  1. Safiga said...

    weh hg anak tunggal eh?? alalala patotla suke merepek dgn kteorg. xde teman rupenye. haha

  2. stickHEAD said...

    mana ada.... xdak la!!