• stickHEAD Trip 01

    19 December 2010.... Aku balik rumah ayahngah aku sebab makcik aku mai... N then, tiba2 diorang ajak p melaka....G jela..... Untuk save duit makan tengah hari.... Kitorang p la makan kenduri.... Satu je aku pelik... Asal tempat makan laki pompuan x asing... Kedah asing kot....
       Kitorang nak g MKn Kenduri GRRRRRR!!!!

    Adik Dapat telur.... Nak ke???


    Lepas g kenduri baru la kitorang gerak ke bandar Melaka.. Pergh!! jam kot.. Lupa bwk roti plak tu... adoiyai.... Jenuh tunggu keta nak jalan... N then time dok jem ni... Sepupu aku dia buat lawak... Dia ajar cara nak bagi orang tido.... Hahahaha....
    Ni la cara dia.....
                         Camni tau.. tgk orang the kate " tido laaa"
    "tido laaa"
    "tido laaa"
    Tengok kan bang Din dah tidoooo..hehehehe


    Then kitorang sampai gak n jumpa la tempat parking..... Nasib baik jumpa... Kalo x. xtau la....
    Then kitorang gi Kota A famosa.....Taming Sari tower... Last skali river cruise..... =)
                                                                     Dh Sampai laaaaaaaaa
                                                                     Replika kapal terbang ape entah..
                                                                               A Famosa weh!!!
                                                                    =)   haha
                                                                           British dtng.. tembak
                                                                      Suara pokcik ni stylo... Klasik Gila
                                                                 Chevrolete Tunku Abdul Rahman
                                                                 Pandangan dari menara Taming Sari
                                                                   JGn Pijak!!!
    Ada aku kisah?? aku nak pijak gak.. wekk
    Budak Merajuk sebab Lapar!!!!!
                                                       Water Cruise Jom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    X sabar dh nI!!!!!!!!!!!!!!


    Konklusinya.... Aku rasa Melaka ni ok la.. Haha ni kali kedua p Melaka.. Sebelum ni kena dok cni smpai nak dekat seminggu..2 pun sebab keta kena langgar.. So tunggu keta siap dulu baru balik.....
    Hahaha... Anyway melaka ni kalo dating ngan bini ni.... Pergh romantik ar... Untuk river cruise tu je la.... X pun jalan time malam... Memang best!!!!!!! River cruise tu macam p Venice.. hahhahah.....
    End Of StickHEAD journey log......

4 comments:

  1. seronokkkk....

  2. stickHEAD said...

    bezzz!!!!!!!!!!!

  3. pungkoq kualiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  4. stickHEAD said...

    kicap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1